RANNÍ RYCHLOVKA

Blog

Nové a pravidelné články již brzy

blog image

O debordelizaci vztahů s Ivo Tomanem

November 15, 20232 min read

VIDEOVERZE KE ZHLÉDNUTÍ:

AUDIOVERZI RYCHLOVKY NAJDETE ZDE:

Spotify odznakApple podcasts odznak

SPONZOŘI POŘADU:

  • Průvodce síťového marketingu: Ověřený 8 krokový systém pro vybudování stabilní a fungující sítě u nás v CZ/SK. Klikněte a získejte výtisk s dopravou zdarma po omezenou dobu.

  • Alpha Recruiter: Odkryjte mé přesné strategie, které mi umožnily zaregistrovat 400+ lidí do mé první linie a posuňte své síťové podnikání na další úroveň.

KLÍČOVÉ MYŠLENKY:

  1. Demoderizace a kurvítka v hlavě: Hovoříme o konceptech, jako jsou "debordelizace hlavy" a "kurvítka v hlavě", které poukazují na chaos a konfliktní myšlenky, které nás ovládají. Tyto koncepty lze aplikovat i na vztahy, kde často narazíme na vnitřní konflikty a nekonzistence mezi našimi záměry a skutečnými činy.

  2. Vztahy a úspěch: Zdůrazňujeme, že úspěch v osobních i profesních vztazích není vždy vzájemně propojen. Můžeme mít úspěch v jedné oblasti, zatímco ve vztazích můžeme selhávat, a naopak. Důležitým faktorem je schopnost vyváženě řešit obě oblasti.

  3. Vrozené vs. naučené vztahové dovednosti: Pan Toman hovoří o tom, že schopnost vytvářet vztahy může být jak vrozená, tak naučená. Genetické predispozice a výchova hrají roli v tom, jak jednotlivci navazují a udržují vztahy.

  4. Pohrdání jakoklíčový faktor v rozchodech: Jednou z nejčastějších příčin rozpadu vztahů je pohrdání. I jedna negativní vlastnost může vést k zániku vztahu, bez ohledu na jeho jiné pozitivní aspekty.

  5. Význam smíření s neřešitelnými problémy: Mnoho vztahových problémů je neřešitelných. Ivo Toman radí smířit se s nimi a přijmout je jako součást vztahu, namísto snahy o jejich změnu.

  6. Rozpoznání a zbavení se negativních vlivů: Vztahy často trpí kvůli negativním vlivům nebo 'kurvítkům' v našich myslích. Pan Toman doporučuje zaměřit se na identifikaci a zbavení se těchto negativních vlivů pro lepší a zdravější vztahy.

  7. Význam obětí pro úspěch: Nakonec Ivo Toman hovoří o tom, jak je důležité přinášet oběti pro dosažení úspěchu v jakékoliv oblasti života, včetně vztahů.

Rozhovor s Ivem Tomanem nám poskytl hluboký vhled do komplexního světa vztahů a jejich spojení s osobním a profesním úspěchem. Jeho přístup, který kombinuje realismus s praktickými radami, nám může pomoci lépe porozumět dynamice vztahů a cestám k jejich zlepšení.

Jiří Šedek

Back to Blog

Můj začátek v network marketingu

Moje cesta k síťovému marketingu nebyla vždy jasná. Než jsem našel svůj směr, procházel jsem pracovním životem, který mi přinášel málo radosti a bez perspektivy budoucnosti. Každý den jsem byl uvězněn v práci, která mi neposkytovala žádnou vášeň nebo smysl. Ale věděl jsem, že mám víc co nabídnout.

Poté, co jsem objevil potenciál síťového marketingu, bylo mi jasné, že se mi naskytla příležitost, kterou jsem celou dobu hledal. Ale jako mnoho začínajících síťařů, i já jsem čelil mnoha výzvám. Bylo to jako chodit po nezmapovaném terénu, kde se zdálo, že žádná cesta nevede k úspěchu...

© 2022-2025 Všechna práva vyhrazena. 

Šedek & Partner s.r.o.

IČO - 01995448  DIČ - CZ01995448

Vršava 7151/1 | 76001 Zlín

Zásady ochrany osobních údajů

Obchodní podmínky

o mNě

PRODUKTY

oBSAH

KONTAKT