RANNÍ RYCHLOVKA

Blog

Nové a pravidelné články již brzy

blog image

Proč 90% lidí v MLM nevydělává peníze

November 15, 20232 min read

VIDEOVERZE KE ZHLÉDNUTÍ:

AUDIOVERZI RYCHLOVKY NAJDETE ZDE:

Spotify odznakApple podcasts odznak

SPONZOŘI POŘADU:

  • Průvodce síťového marketingu: Ověřený 8 krokový systém pro vybudování stabilní a fungující sítě u nás v CZ/SK. Klikněte a získejte výtisk s dopravou zdarma po omezenou dobu.

  • Alpha Recruiter: Odkryjte mé přesné strategie, které mi umožnily zaregistrovat 400+ lidí do mé první linie a posuňte své síťové podnikání na další úroveň.

SHRNUTÍ EPIZODY:

Síťový Marketing: Realita úspěchu a mýty

Krásný den všem! Dnes se podíváme na zajímavou zkušenost, která mi nedávno přišla přes cestu v kavárně. Tento příběh nejen osvětlí realitu síťového marketingu, ale také nabídne pohled na to, jak různě lidé vnímají úspěch a neúspěch v tomto oboru.

Jednoho rána v kavárně jsem byl konfrontován s názorem, že "síťový marketing je podvod a že většina lidí v něm nikdy nevydělá". Tato poznámka od cizího člověka mě vedla k zamyšlení. Jaký je skutečný poměr úspěšných a neúspěšných v síťovém marketingu? A co to vlastně znamená "být úspěšný"?


Pravda o úspěchu v síťovém marketingu

Je důležité si uvědomit, že úspěch je relativní. Síťový marketing není výjimkou z pravidel tržního mechanismu. Statistiky ukazují, že v tradičním podnikání zkrachuje asi 90 % firem do tří let. Stejně tak v síťovém marketingu není každý úspěšný, ale to neznamená, že je to podvod.

Většina lidí vstupuje do síťového marketingu s různými cíli. Zatímco někteří hledají finanční úspěch, jiní se spokojí pouze s výhodami spojenými s nákupem produktů. Je důležité rozlišovat mezi těmi, kteří skutečně usilují o kariéru v síťovém marketingu, a těmi, kteří se zapojují pro jiné výhody.


Klíč k porozumění: Úspěch je individuální

Úspěch v síťovém marketingu se liší od člověka k člověkovi. Pro někoho může být úspěchem vydělávat si přivýdělek, zatímco jiný může hledat plnohodnotnou kariéru. Důležité je pochopit, že každý má svou vlastní definici úspěchu.

Síťový marketing nabízí jedinečnou příležitost pro osobní a profesionální rozvoj. Ať už hledáte cestu k finančnímu úspěchu nebo jen chcete využít výhod spojených s produkty, je důležité jít za svými cíli a nepřijímat neopodstatněné předsudky.

Jiří Šedek

Back to Blog

Můj začátek v network marketingu

Moje cesta k síťovému marketingu nebyla vždy jasná. Než jsem našel svůj směr, procházel jsem pracovním životem, který mi přinášel málo radosti a bez perspektivy budoucnosti. Každý den jsem byl uvězněn v práci, která mi neposkytovala žádnou vášeň nebo smysl. Ale věděl jsem, že mám víc co nabídnout.

Poté, co jsem objevil potenciál síťového marketingu, bylo mi jasné, že se mi naskytla příležitost, kterou jsem celou dobu hledal. Ale jako mnoho začínajících síťařů, i já jsem čelil mnoha výzvám. Bylo to jako chodit po nezmapovaném terénu, kde se zdálo, že žádná cesta nevede k úspěchu...

© 2022-2025 Všechna práva vyhrazena. 

Šedek & Partner s.r.o.

IČO - 01995448  DIČ - CZ01995448

Vršava 7151/1 | 76001 Zlín

Zásady ochrany osobních údajů

Obchodní podmínky

o mNě

PRODUKTY

oBSAH

KONTAKT