RANNÍ RYCHLOVKA

Blog

Nové a pravidelné články již brzy

blog image

Jak neodkládat svůj úspěch na někdy

November 15, 20233 min read

VIDEOVERZE KE ZHLÉDNUTÍ:

AUDIOVERZI RYCHLOVKY NAJDETE ZDE:

Spotify odznakApple podcasts odznak

SPONZOŘI POŘADU:

  • Průvodce síťového marketingu: Ověřený 8 krokový systém pro vybudování stabilní a fungující sítě u nás v CZ/SK. Klikněte a získejte výtisk s dopravou zdarma po omezenou dobu.

  • Alpha Recruiter: Odkryjte mé přesné strategie, které mi umožnily zaregistrovat 400+ lidí do mé první linie a posuňte své síťové podnikání na další úroveň.

SHRNUTÍ EPIZODY:

Z vize k vítězství: Jak podnikatelé mohou překonat prokrastinaci a dosáhnout úspěchu

V každodenním ruchu podnikatelského světa jsou úspěšní ti, kdo spojí svou vizi s strategií a zejména s činy. Moje vlastní cesta podnikatele mi ukázala, jak cenné jsou lekce osobního rozvoje a obchodního úspěchu. Dnes se s vámi podělím o své postřehy, přičemž se zaměřím na překonání prokrastinace a prosazování akční orientace v životě i v podnikání.


Ranní začátek: Jak začít den jako šampion

Můj den často začíná brzy ráno, jako nedávno na podnikatelské snídani ve Zlíně. Setkání tohoto typu jsou více než jen příležitosti pro navázání kontaktů. Jsou to chvíle, kdy se nabíjíme pozitivní energií a potkáváme lidi, kteří sdílejí naše názory. Jak důležité je mít pozitivní přístup, to se ukazuje zejména v boji s prokrastinací - častým nepřítelem úspěchu.


Prokrastinace: Více než jen odkladání

Můj den často začíná brzy ráno, jako nedávno na podnikatelské snídani ve Zlíně. Setkání tohoto typu jsou více než jen příležitosti pro navázání kontaktů. Jsou to chvíle, kdy se nabíjíme pozitivní energií a potkáváme lidi, kteří sdílejí naše názory. Jak důležité je mít pozitivní přístup, to se ukazuje zejména v boji s prokrastinací - častým nepřítelem úspěchu.

Skutečné tajemství spočívá v kultivaci disciplíny. Jde o to, dělat věci hned a neodkládat je na později. Tento posun v myšlení, od vyhýbání se nežádoucím úkolům k soustředění se na cílové akce, je klíčový. Tímto přístupem přirozeně začnete překonávat prokrastinaci.


Strategie pro dosažení úspěchu

  1. Cílevedená akce: Zaměřte se na akce, které mají přímý dopad na vaše cíle. Tato jasnost je nezbytná pro efektivní řízení času a zvyšování produktivity.

  2. Objímání nepříjemného: Úspěch často vyžaduje, abychom opustili svou komfortní zónu. Je důležité nepříjemné úkoly řešit bez odkladu, protože právě tyto úkoly často vedou k největšímu osobnímu růstu.

  3. Pravidlo tří sekund: Jednoduché, ale efektivní pravidlo, které pomáhá překonávat setrvačnost prokrastinace. Když čelíte úkolu, spočítejte do tří a ponořte se do něj bez váhání.

Finanční stabilita: Základní kámen pohody

Často opomíjeným aspektem osobního rozvoje je finanční stabilita. Je to smutná pravda, že finanční potíže mohou zatěžovat vztahy a celkovou pohodu. Jakmile se moje finanční situace začala zlepšovat, zlepšoval se i můj osobní život, vztahy a duševní zdraví. Tato vzájemná propojenost je nesmírně důležitá.


Akce místo slov: Cesta k realizaci

Existují dva typy lidí: ti, kteří mluví o tom, co chtějí dělat, a ti, kteří to skutečně dělají. Přijetí druhého přístupu nejen vede k dosažení skutečných výsledků, ale také k tomu, že přitáhnete lidi, kteří dávají přednost činu před slovy.

Cesta k překonání prokrastinace a dosažení úspěchu je neustálá cesta sebezlepšování. Přijetím disciplíny, zaměřením na cílevedené akce a oceněním finanční stability můžete proměnit svůj život a podnikání. Nejde jen o nápady, ale o jejich realizaci - to je to, co se počítá.

Jiří Šedek

Back to Blog

Můj začátek v network marketingu

Moje cesta k síťovému marketingu nebyla vždy jasná. Než jsem našel svůj směr, procházel jsem pracovním životem, který mi přinášel málo radosti a bez perspektivy budoucnosti. Každý den jsem byl uvězněn v práci, která mi neposkytovala žádnou vášeň nebo smysl. Ale věděl jsem, že mám víc co nabídnout.

Poté, co jsem objevil potenciál síťového marketingu, bylo mi jasné, že se mi naskytla příležitost, kterou jsem celou dobu hledal. Ale jako mnoho začínajících síťařů, i já jsem čelil mnoha výzvám. Bylo to jako chodit po nezmapovaném terénu, kde se zdálo, že žádná cesta nevede k úspěchu...

© 2022-2025 Všechna práva vyhrazena. 

Šedek & Partner s.r.o.

IČO - 01995448  DIČ - CZ01995448

Vršava 7151/1 | 76001 Zlín

Zásady ochrany osobních údajů

Obchodní podmínky

o mNě

PRODUKTY

oBSAH

KONTAKT